JELENTKEZÉS
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Untitled Document

Kedves Érdeklődő!

   Mint ahogy azt az ismertetőben olvashatta, egy olyan online lexikont készítünk, melyben a létező összes népszerű díszhalról szeretnénk az ide látogatóknak egy teljes képet, részletes leírást adni.
Az akvarisztikával már régóta foglalkozók zöme halmozott fel magában olyan tudásanyagot, melyet egyetlen akvarisztikával foglalkozó könyvből sem lehet megtudni, hisz nem létezik olyan könyv amiben minden részletesen megtalálható, egy-egy hal részletes leírása a külső jegyekre vonatkozóan, annak előfordulási helye térképen jelölve, a pontos táplálékigénye, az ivari különbségek bemutatása fotókkal, a tenyésztés részletes leírása minden apró mozzanatra kiterjedően, az etetéshez használt élő eleségek begyűjtéséhez, szaporításához adott támpontok, az akváriumi berendezések pontos bemutatása, működése, összeszerelése, hatékonysága és értékelése stb. Mind-mind olyan információk, melyeket eddig csak az internetről vagy szakkönyvekből, prospektusokból, fórumokról lehetett összegyűjteni. Ebben a kódexben mi most egyesíteni szeretnénk ezen információk tömkelegét egyetlen helyre, ebbe a kódexbe, melyek eddig csak szétszórtan voltak megtalálhatóak. Egy apró információ megszerzéséért fórumok hadát kellett végigolvasni, honlapok tömkelegét kellett átvizsgálni nem kis időt ráfordítva arra hogy a kívánt segítséget megszerezzük.
   Mi kidolgoztunk egy olyan rendszert, mely lehetővé teszi azt, hogy bárki aki már profi az akvarisztikában, bővítse, hozzájáruljon ehhez a hatalmas információhalmazt tartalmazó adatbázishoz, ezzel is hozzájárulva ahhoz hogy kis országunkban minél többen kapjanak kedvet egy gyönyörűszép trópusi, vagy akár tengeri akvárium elkészítéséhez, melyet aztán ennek a kódexnek - tulajdonképpen az Önök segítségének köszönhetően - megfelelő gonddal tud ellátni hogy az hosszú ideig a kedvence maradhasson.
   Ha Ön már tenyésztett egy bizonyos halfajtát, vagy netán nagy tenyésztő, vagy akár csak tartja a halakat de minden apró jellemzőit ismeri, ha már pontosan tudja mire van szüksége egy bizonyos halfajnak, ha tudja honnan származik és mit szeret enni, hogy viselkedik stb., akkor ezeket egy e-mailben küldje el nekünk, és szerkesztőnk elhelyezi azt a megfelelő helyen és kategóriában. Az Ön által elküldött információról jogot ad nekünk, hogy arról teljes mértékben szabadon rendelkezhessünk, és a beküldött információra szerzői jogvédelemmel nem él.
A leírás elhelyezése után e-mailben értesítjük, és maga is ellenőrizheti hogy az információ a megfelelő helyre kerül.
Nem csak élőlényekről küldhet leírást, hanem akváriumi kellékekről, pl. szűrők, fűtők, levegőztetők, hátterek stb.
Kérjük hogy az adott témáról a lehető legbővebben írjon, a halak jellemzőit bontsa kategóriákra, és mellékeljen az ivari különbségekről egy-egy bemutató fotót, vagy videót. A leíráshoz mellékelhet még fotókat, amennyit csak szeretne, de kérjük arra ügyeljen hogy amikor e-mail -ben elküldi hozzánk, akkor egy-egy e-mail mérete ne legyen nagyobb 5 Mb -nál. Amennyiben több lenne, bontsa fel több levélre, és sorszámozza meg a leveleket a levél tárgyában.

Halak esetében ezeket a jellemzőket kérjük beküldeni:

 • Magyar név / Latin név
 • méret
 • külső jegyek, bő leírás, egyéb információk
 • ivari különbségek, hímről és nőstényről fotó vagy videó
 • viselkedés
 • táplálkozás
 • tartózkodási hely (alul, középen vagy felül)
 • tenyésztés lehető legrészletesebb leírása, akár több oldalban is, illusztráció fotókkal vagy videóval - saját legyen! A tenyészthetőség értékelése 1-5 skálán
 • vízminőség (hőmérséklet, PH, GH, tengeri esetén sűrűség). Adatokon kívül egyéb információk ha szükséges a vízről.
 • fotógaléria a halról
 • videók a halról

A fenti információk közül ha valamelyiknek nincs ismeretében, nincs semmi probléma, csak hagyja ki, és ha más valaki küld nekünk ugyanezen halról információt, akkor abból ki fogjuk egészíteni.

Minden beküldő anyagát értékelni fogjuk, és összehasonlítjuk a már meglévővel. Ha nem ért egyet a kintlévő anyaggal, e-mail -ben kérheti az Ön álláspontja szerinti információ elhelyezését is. Vitás esetekben megvárunk több beküldőt is, így a többség fog dönteni.
Ha sokáig nem kap választ a beküldött anyagára, akkor kérem egy sima szöveges e-mailben erre hívja fel a figyelmünket, hogy biztosan átjött-e az e-mail.

Bízunk az Önnel való sikeres együttműködésben!

Várjuk mielőbbi jelentkezését, melyet egy e-mail küldésével megtehet, az Impresszum menüben, vagy az űrlap kitöltésével a "Publikáció" menüben.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

All Rights Reserved © Országos Céginformációs Centrum

A honlapon található információkat lemásolni, más médiában megjelentetni kizárólag a honlap készítőjének hozzájárulásával lehetséges, a lapunk elérhetőségének, mint forrásnak a pontos megjelölésével! A honlapon megjelent információk a honlap készítőjének tulajdonát képezik!

akvarisztika kódex kínálatából:

akvarisztika lexikon, kódex, akvarisztikai, akvarista, aquarium, díszhal szaküzlet, díszállat kereskedés, hal, trópusi, tengeri akvárium, üzlet, online shop, szakbolt, áruház, tenyésztés, szaporítás, szűrő, világítás, eleség, sórák, vízibolha, artemia, EHEIM, TETRA, SERA, JBL, JUWEL, Aquatec, FLUVAL, HYDOR, AQUAEL