ISMERTETŐ
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Notice: Undefined variable: mappa in /home/cegcentr/public_html/akvarisztika-lexikon/index.php on line 160
Untitled Document

Kedves Érdeklődő!

   Magyarországon online akvarisztika terén még nincs egy olyan igazi nagy adatbázis, mely lexikális formában tartalmazná a világ vizeiben fellelhető összes díszhal, vízinövény, puhatestű ill. más élőlények teljes leírását, azok származási helyének, ivari különbségeinek, viselkedésének, táplálkozásának, tenyésztésének, az áltluk igényelt vízminőségnek a részletes leírását fotókkal és videókkal alátámasztva.
   A lexikonban nem csak élőlények lesznek megtalálhatóak, hanem a Magyarországon kereskedelmi forgalomba került minden akváriumi kellék (akvárium szettek, szűrők, fűtők, hálók, víztesztek, dekorációk stb.), haleledel, vízkezelő szerek, gyógyszerek stb., melyet az ország területén legalább egy kereskedő forgalmaz.
   Minden egyes bejegyzett élőlény vagy termék leírásának végén megtalálhatóak lesznek azon kereskedők listája, akiken keresztül azok beszerzése lehetséges.
   Az élőlények és akváriumi kellékek leírásain kívül általános, de részletes információkat kapunk a halak anatómiájáról, etetéséről, gondozásáról, szaporításáról, az akváriumi növények szaporításáról, megtalálhatóak lesznek különféle biotóp akváriumtípusok pontos elkészítési módjai, leírásai, pontos útmutatást kapunk az akváriumok tökéletes és ízléses berendezéséhez a kiválasztott halfajtáknak vagy puhatestűeknek megfelelően, eligazítást kapunk a vízminőséggel kapcsolatos bonyolult kritériumokkal kapcsolatban, valamint a legrészletesebb segítséget kapják a tengeri akváriumok kedvelői is akváriumuk előkészítéséhez, berendezéséhez, a halak és korallok, garnélák tartásához.

   A lexikonban megjelent információkat magyar akvaristák, tenyésztők, forgalmazók állították össze, akik sok éves tapasztalatuknak köszönhetően a tőlük elvárható legtökéletesebb leírást adták az általuk különösen jól ismert halfajról vagy akváriumi kellékről. A leírásokat saját tapasztalataik alapján állították össze, az itt megjelent információk más médiákban nem találhatóak meg. Sok élőlény tartásával, gondozásával és tenyésztésével kapcsolatban az egész világon megoszlanak a nézetek, ezen nézetkülönbségeket szerkesztőségünk fogja összehangolni, az eltérő tapasztalatok esetében egy arany középutat találva egy tökéletes leírást adva az olvasó kezébe.

A lexikonban fellelhető esetleges tartalmi vagy más hibákért szives elnézésüket kérjük, amennyiben ilyet talál az Impresszum -ban található elérhetőségek egyikén kérjük értesítsen bennünket, hogy azt mielőbb javíthassuk a lexikon tökéletesítése érdekében. Köszönjük!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

All Rights Reserved © Országos Céginformációs Centrum

A honlapon található információkat lemásolni, más médiában megjelentetni kizárólag a honlap készítőjének hozzájárulásával lehetséges, a lapunk elérhetőségének, mint forrásnak a pontos megjelölésével! A honlapon megjelent információk a honlap készítőjének tulajdonát képezik!

akvarisztika kódex kínálatából:

akvarisztika lexikon, kódex, akvarisztikai, akvarista, aquarium, díszhal szaküzlet, díszállat kereskedés, hal, trópusi, tengeri akvárium, üzlet, online shop, szakbolt, áruház, tenyésztés, szaporítás, szűrő, világítás, eleség, sórák, vízibolha, artemia, EHEIM, TETRA, SERA, JBL, JUWEL, Aquatec, FLUVAL, HYDOR, AQUAEL