Új építésű ház

ÚJ családi ház ELADÓ
BALATONGYÖRÖK

Napenergiával ellátott új építésű modern családi ház eladó Balatongyörökön, a Balatontól pár 100m -re. Porotherm tégla, REHAU nyílászárók, napelem, beépített LED álmennyezeti világítás, kiváló hőszigetelés, padlófűtés, magastetős nappali amerikai konyhával, nagy fedett terasszal, 1000m2 telekkel.

Eladó új családi ház, Balatongyörök
Balatongyörök, eladó családi ház

Balatongyörök

A Balaton melletti főút Balatongyörökön, mely az ingatlanhoz vezet

A 71 -es számú főút balatongyöröki szakasza tavasszal gyönyörűen tarkított a balatongyöröki önkormányzat által szakértő módon gondozott virágzó fákkal. A meghirdetett családi ház a főút és a Balaton között helyezkedik el, így már az odaúton gyönyörű látványban lehet részünk.

Virágzó fasor a balatongyöröki főút azon szakaszán, mely az eladó családi ház felé vezet.

Napelem

Padlófűtés

Porotherm téglaépítésű

REHAU 7 légkamrás, 3 rétegű nyílászárók

Magastetős nappali

Álmennyezeti beépített LED világítás

Külön fürdőszoba és WC

2 szoba + 1 félszoba + 1 nappali

Padlás, burkolattal ellátva

Fedett teraszok

1000m2 telek

Vízközeli, pár 100m -re a strandtól

Napelem, eladó családi ház

Napelem

Napenergiával ellátva

A családi ház napelemekkel van felszerelve, ami az ún. "saldo" elszámolás elvén visszatermeli az áramszolgáltató felé a felesleges, megtermelt és fel nem használt elektromos áramot, amit akkor tudunk felhasználni, amikor a napelemek éjszaka, vagy a rossz időjárás miatt nem termelnek elegendő energiát. A házban felhasznált elektromos áram ezáltal biztosított, még a konyhában is, ahol elektromos sütőhöz és főzőlaphoz előkészített hálózat biztosítja a napenergia ilyen módú hasznosítását.

Napenergia által termelt áram elszámolása "SALDO" elszámolási rendszerben!

Magastetős nappali, eladó családi ház

Magastetős nappali

Óriási méretű nappali, végig üvegezett hátsó terasszal

A ház legszebb része a hátsó kertre ill. fedett teraszra néző teljes falon végig üvegezett, óriási méretű nappali, aminek méltóságát a díszburkolattal ellátott és a tető szögét követő mennyezet, a magastető adja, ahova leendő tulajdonosként egy méltóságteljes csillárt is elhelyezhet. A nagy belmagasság hatalmasra növeli a térérzetet és mindezt megkoronázza a hátsó kertre néző, végig üvegezett oldalfal és innen kilépve a hátsó, 2 oszlopban végződő és térburkolattal ellátott járdával is megközelíthető fedett terasz. A lenyugvó nap gyönyörű fényjátékával határtalan nyugalmat éreztet leendő tulajdonosával.

Óriási térérzet, végig üvegezett oldalfal, hátsó kertre néző fedett terasz!

Monumentális hátsó terasz, eladó családi ház

Monumentális hátsó terasz

Méltóságteljes hátsó terasz a kert felől

A családi ház igazán méltóságteljes része a hátsó kert felé néző hátsó terasz, melyet a nappali teljes falon húzódó hátsó üvegajtajai és a tető hajlásszögében elhelyezett felső ablakok teszik igazán impozánssá.

Hatalmas térérzet, megemelt tetőszerkezet, felső bevilágító ablakok!

álmennyezetbe épített led világítás, eladó családi ház

LED világítás kívül-belül

Álmennyezetbe épített LED világítás

Az egész házban, minden helyiségben álmennyezet és az abba beépített LED világítás biztosítja a kiváló, nagy, de ugyanakkor szabályozható fényerejű megvilágítást. Akár hangulatfény is beállítható, külön-külön bármelyik szobában, a nappaliban, az előtérben, a fürdőszobában, a wc -ben és még a kamrában is. A konyhában felső párkányokba és étkezőpultba építhető világítást biztosító külön kapcsolók is beépítésre kerültek, illetve itt és a nappaliban meghagytuk a lehetőségét a leendő tulajdonosának egy nagy, impozáns csillár elhelyezésére. A ház külső falain elöl, hátul és végig a ház oldalánál a térkövezett járda mentén fel-le világító modern LED lámpák kerültek beépítésre és az utcafronti bejárat felett egy külön, bentről és kívülről is kapcsolható erős LED lámpa biztosítja éjszaka is a kiváló megvilágítást.

Hangulatvilágításként és erős fénnyel is szabályozható beépített, modern LED lámpák

parkettázott szobák és nappali, eladó családi ház

Szalagparketta és járólap

Szobák és nappali szalagparkettával, előtér és konyha, kamra, fürdő, wc járólappal

A ház minden hálószobája szalagparkettával van ellátva. A helyiségek köszöb nélküliek, így teljes, biztonságos mozgásszabadságot adnak. A nappali és a szobák előtti előtér szintén szalagparkettás. A bejárati ajtóhoz kapcsolódó előtér járólapos, így a téli hó és latyak mellett is könnyedén tisztántartható és tartós. A konyha és az abból nyíló, de ajtóval leválasztott kamra és a fürdőszoba, wc szintén hidegburkolatot, járólapot kapott. A 2 külső terasz, a bejárat felőli kisebb, de fedett terasz és a hátsó kertre néző, úgyszintén fedett terasz kevéssé csúszós, fagyálló járólappal került burkolásra.

Modern szalagparketta ill. járólap minden helyiségben

beépíthető, előkészített konyha, eladó családi ház

Egyedi elképzelés szerinti konyha

A leendő tulajdonos által egyedileg beépíthető, előkészített konyha

A családi ház egyik legfontosabb részét, a konyhát szándékosan nem építettük be, azt meghagytuk a ház leendő tulajdonosának, hogy saját elképzelése szerint építse ki. Azonban előkészítettünk hozzá mindent, biztosított a mosogatóhoz, mosogatógéphez a lefolyó és a vízbekötés, a napelemek által termelt energiát is használó elektromos tűzhely elektromos csatlakozása és a konyhabútor világítását biztosító elektromos vezetékek és kapcsolók, valamint a mikrohullámú sütő és más háztartási gépek elektromos ellátását szolgáló konnektorok szintén kiépítésre kerültek. Mindenből tettünk eleget, így nem lesz gond a készülékek csatlakoztatásával.

Előkészített konyha a leendő tulajdonos által egyedileg beépíthető konyhabútornak.

térburkolat, kocsibeálló, járda, eladó családi ház

Térburkolat és járdák

Térkőburkolattal elátott kocsibeálló és burkolt járdák

Térburkolattal elláttunk a ház utca felőli részén egy nagyobb területet gépkocsi beálláshoz, valamint járdával a bejárati ajtótól az utcafrontig, illetve innen a gépkocsibeállónak térkövezett területig és tovább a ház oldalán végigvezetve, egészen a hátsó fedett teraszig. A ház egyik oldalán kavicsos részt is kialakítottunk, így akár több gépkocsi beállásához is alkalmas.

Térkövezett terület gépkocsi beálláshoz és bejáratokat összekötő járdák egészen a hátsó, kertre néző fedett teraszig.

Porotherm tégla, REHAU nyílászárók, eladó családi ház

Minőségi építőanyagokból

POROTHERM, REHAU

A családi ház minőségi építőanyagokból épült, a legfontosabb, a ház egész szerkezetét biztosító anyag a tégla és áthidalók mind POROTHERM -ből készültek. Minden betonozási munka minőségileg szavatolt üzemi mixerbetonból készült és az összes nyílászáró, a 3 rétegben üvegezett ablakok a kiváló német REHAU cég termékei.

POROTHERM 30cm vastag falazat, 20cm vastag külső nikecell hőszigetelés, REHAU nyílászárók, MAPEI segédanyagok

valódi gránit belső ablakkönyöklők, eladó családi ház

Gránit ablakkönyöklők

Valódi gránit belső ablakkönyöklők

Gránit: nagyon kemény és nagyon tartós, könnyen tisztántartható anyag amiből a belső ablakkönyöklők készültek.

Ablakkönyöklők igazi gránitból

Strand, Balatongyörök, eladó családi ház

Pár 100m -re a strandtól

Balatongyörök strandjához közeli részen

A családi ház mindössze pár 100m -re található Balatongyörök strandjától, ahol homokos partszakasz, gyermekmedence, játszótér, homokozó, vízicsúzda és gyermekanimáció várja a pihenni vágyókat. A Balatonpartra és a strandra a leendő otthonából egy rövid sétával bármikor eljuthat. A sportolni vágyóknak van itt strandröplabda, kajak és kenu, vízibicikli kölcsönzés és a nyílt vízfelületen kialakított vízilabdapálya, vízi kosárlabda. A strand mellett kevéssel található a móló és a hajókikötő is.

A balatongyöröki strand vize kiváló minőségű és kristálytiszta, minden évben a legjobbaknak járó kékhullám zászló kitüntetéssel díjazott.

A családi ház azonnal költözhető. Építés éve: 2022